20+ Taun Pengalaman Manufaktur

Mesin Paket Flexo

  • upg-L PLC  High Speed Slitting Machine

    upg-L PLC High Speed ​​Slitting Machine

    Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan cellophane, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan PET, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan OPP, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan CPP, PE, Label keamanan PS, PVC lan komputer, komputer elektronik, bahan optik, gulungan film, gulungan foil, kabeh jinis gulungan kertas.

  • UPG-C Servo Drive High Speed Slitting Machine

    UPG-C Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine

    Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan cellophane, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan PET, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan OPP, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan CPP, PE, PS, PVC lan label keamanan komputer, komputer elektronik, bahan optik, film roll, foil roll, kabeh jinis kertas gulungan, film lan printing saka macem-macem bahan., etc.

  • UPG-T Servo Drive Double High Speed Slitting Machine

    UPG-T Servo Drive Double High Speed ​​Slitting Machine

    Mesin slitting ditrapake kanggo irisan cellophane, Mesin slitting ditrapake kanggo irisan PET, Mesin slitting ditrapake kanggo irisan OPP, Mesin slitting ditrapake kanggo irisan CPP, PE, PS, PVC lan label keamanan komputer, komputer elektronik, bahan optik, gulungan film , gulungan foil, kabeh jinis gulungan kertas, film lan printing saka macem-macem bahan., etc.

  • LQCZ-1300 High Speed Slitting Machine 

    LQCZ-1300 High Speed ​​Slitting Machine

    Mesin Slitting kacepetan dhuwur

     

    Syarat Pembayaran:
    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane
    Instalasi lan Latihan
    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • PET/PVC Shrink Sleeve Glue Sealing Machine 

    PET/PVC Shrink Sleeve Lem Mesin Sealing

    PET/PVC Shrink Sleeve Lem Mesin Sealing

     

    Syarat Pembayaran:
    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane
    Instalasi lan Latihan
    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQ-GSJP-300A Inspection and Rewinding Machine 

    LQ-GSJP-300A Inspeksi lan Mesin Rewinding

    Siemens PLC, antarmuka manungsa-mesin
    rectification penengah saka BST

     

    Syarat Pembayaran:
    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane
    Instalasi lan Latihan
    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQ-WMHZ-500II Shrink Sleeve Seaming Machine 

    LQ-WMHZ-500II Shrink Sleeve Seaming Machine

    Kabeh mesin dikontrol dening PLC, operasi layar tutul antarmuka manungsa-mesin

    Syarat Pembayaran:
    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane
    Instalasi lan Latihan
    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • PP,PE Film Pelletizing Line 

    PP, PE Film Pelletizing Line

    PP, PE Film Pelletizing Line Fitur:
    PP, PE Film Pelletizing Line Sijine utawa ngirim film resik utawa film wisuh-resik menyang mesin agregat.PP, PE Film Pelletizing Line Sawise granuling dadi menyang extruder kanggo pelletizing.

     

    Syarat Pembayaran:
    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane
    Instalasi lan Latihan
    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQA-080T80 PET Bottles Vertical Baler 

    LQA-080T80 PET Botol Vertikal Baler

    Cocog kanggo kompres plastik hard, spons, serat, bisa lsp.

     

    Syarat Pembayaran:

    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane

    Instalasi lan Latihan

    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.

    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L

    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQA-070T80 PET Bottles Vertical Baler 

    LQA-070T80 PET Botol Vertikal Baler

    Baler Vertikal Botol PET dirancang kanggo meterial kemasan Baler Vertikal Botol PET kanthi gaya rebound sing luwih dhuwur kalebu plastik kaku.Botol PET Baler Vertikal MADE botol PET, jerami, spons, kain lan liya-liyane.   Syarat Pembayaran: 30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane Instalasi lan Latihan Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat. Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQA-1070T40 PET Bottles Vertical Baler 

    LQA-1070T40 PET Botol Vertikal Baler

    Mesin iki nggunakake drive hidrolik kanthi rong silinder, awet lan kuat.

     

    Syarat Pembayaran:
    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane
    Instalasi lan Latihan
    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQ150BL-PET Bottles Horizontal Baler 

    LQ150BL-PET Botol Horizontal Baler

    Jinis mesin baler semi-otomatis horisontal, Baler Horizontal Botol PET kanthi desain lawang mbukak munggah-mudhun hidrolik, Baler Horizontal Botol PET bisa nyadari kompresi sing luwih kuat

     

    Syarat Pembayaran:
    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane
    Instalasi lan Latihan
    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.