Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Mesin niup film

  • LQSJ-A50、55、65、65-1 PE High & low-pressure Blowing Film Machine

    LQSJ-A50、55、65、65-1 PE Film Film Blower Dhuwur & tekanan rendah

    Mendingan extruder Mesin Silinder, silinder lan sekrup digawe saka baja paduan kualitas sing wis dititrasi lan diproses kanthi tliti. Mula saka swara, atose ora tahan korosi. Sekrup sing dirancang khusus yaiku kualitas swara ing plastikan, sing mbantu nambah kapasitas produksi. Blending Film Machine ditrapake kanggo nyebul film plastik kaya poltene kapadhetan rendah (LDPE), poltene kapadhetan dhuwur (HDPE) lan poltene kerapatan rendah linear (LLDPE). Mesin Film Blowing digunakake kanthi umum kanggo ngasilake kantong pengepakan kanggo bahan pangan, sandhangan, tas sampah lan rompi.

    Ketentuan Pembayaran:
    Setoran 30% dening T / T nalika ngonfirmasi pesenan, keseimbangan 70% dening T / T sadurunge dikirim. Utawa L / C sing ora bisa dibatalake nalika dideleng
    Instalasi lan Latihan
    Rega kasebut kalebu ragad instalasi, Pelatihan lan interpreter, Nanging, biaya tambahan kayata tiket pesawat balik internasional antara China lan negara Pembeli, transportasi lokal, akomodasi (hotel bintang 3), lan dhuwit saku saben wong kanggo para insinyur lan interpreter lair dening panuku. Utawa, pelanggan bisa nemokake interpreter sing bisa digunakake ing lokal. Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iki minangka peralatan industri plastik sing cocog. Luwih gampang lan gampang ditindakake, nylametake tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQSJ-B50、55、65、65-1、Rotary Machine Head Film Blowing Machine Set

    LQSJ-B50、55、65、65-1 、 Mesin Rotary Kepala Mesin Rotary Set

    Mesin Tiup Film digunakake kanggo nyebul polietilen tekanan rendah, sing wis akeh digunakake kanggo ngasilake film laminasi, film kemasan, film sampul pertanian, tas utawa film kanggo tekstil lan sandhangan lan bahan pengepakan liyane. Motor utama nggunakake kontrol frekuensi kacepetan motor kanggo nambah kacepetan ngatur stabilitas motor utama lan ngirit listrik nganti 30%. Batang sekrup lan bahan nganggo 38 aluminium krom-molibdenum sing wis dirawat nitrogen lan pigura traksi nggunakake jinis angkat. Ora preduli ukuran film apa, ukuran gedhe utawa cilik, Mesin Blending Film bisa entuk efek pendinginan sing paling apik.

    Ketentuan Pembayaran:
    Setoran 30% dening T / T nalika ngonfirmasi pesenan, keseimbangan 70% dening T / T sadurunge dikirim. Utawa L / C sing ora bisa dibatalake nalika dideleng
    Instalasi lan Latihan
    Rega kasebut kalebu ragad instalasi, Pelatihan lan interpreter, Nanging, biaya tambahan kayata tiket pesawat balik internasional antara China lan negara Pembeli, transportasi lokal, akomodasi (hotel bintang 3), lan dhuwit saku saben wong kanggo para insinyur lan interpreter lair dening panuku. Utawa, pelanggan bisa nemokake interpreter sing bisa digunakake ing lokal. Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iki minangka peralatan industri plastik sing cocog. Luwih gampang lan gampang ditindakake, nylametake tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQ-55 Double-layer co-extrusion film blowing machine(Film width 800MM)

    LQ-55 Mesin tiupan film co-extrusion dobel lapisan width Lebar film 800MM)

    Mesin niup film digunakake kanggo nyebul film laminasi plastik polietilen kerapatan rendah (LDPE). Mesin tiup film digunakake kanggo poliethelin kapadhetan dhuwur (HDPE) lan polietilen kerapatan rendah linear (LLDPE) lan liya-liyane. Mesin jotosan film akeh digunakake kanggo ngemot cairan . Mesin niup film umume digunakake kanggo bahan dasar sing dicithak, produk kanggo produk ekspor lan industri, lsp.

    Ketentuan Pembayaran:
    Setoran 30% dening T / T nalika ngonfirmasi pesenan, keseimbangan 70% dening T / T sadurunge dikirim. Utawa L / C sing ora bisa dibatalake nalika dideleng
    Instalasi lan Latihan
    Rega kasebut kalebu ragad instalasi, Pelatihan lan interpreter, Nanging, biaya tambahan kayata tiket pesawat balik internasional antara China lan negara Pembeli, transportasi lokal, akomodasi (hotel bintang 3), lan dhuwit saku saben wong kanggo para insinyur lan interpreter lair dening panuku. Utawa, pelanggan bisa nemokake interpreter sing bisa digunakake ing lokal. Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iki minangka peralatan industri plastik sing cocog. Luwih gampang lan gampang ditindakake, nylametake tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQ-A Series Single Layer Film Blowing Machine 

    Mesin Blending Film Lapisan Single Series LQ-A 

    Spesifikasi teknis lan konfigurasi Model LQ-A75-1500 LQ-A60-1000 LQ-A65-1200 bagean utama motor utama 37KW kontrol inverter 22KW inverter kontrol 30KW inverter kontrol gir kotak 200 permukaan gigi keras keras 180 permukaan gigi keras kekuatan 200 sekrup lan silinder lumahing waos keras 75 28 : 1 60 30 : 1 65 30 : 1 bahan sekrup 38Chromium molibdenum aluminium nitrogen treatment 38Chromium molibdenum aluminium nitrogen treatment 38Chromium molibdenum alumi ...
  • LQ5L-1800 Five-layer co-extrusion film blowing machine

    LQ5L-1800 Mesin niup film ekstrusi limang lapisan

    Pambuka Deskripsi Produk Model iki dirancang kanggo pencet lan kemasan meterial kanthi kekuatan rebound sing luwih dhuwur kalebu plastik kaku. Botol PET, hay, spons, kain lan liya-liyane. Baler hidrolik vertikal tugas berat kanthi desain kompresi keseimbangan silinder dobel, lan sistem hidrau-licin sing luar biasa kanggo nyedhiyakake gaya stabil sajrone kompresi. Ngasilake kompresi sing luwih gedhe kanggo nyuda beban sing luwih gedhe. gaya bukaan papat sisih kanthi capabilit strap "#" ...
  • LQ-3GS1200/1500 Three Layer Film Blowing Machine 

    LQ-3GS1200 / 1500 Mesin Blending Film Tiga Lapisan 

    Mesin kasebut digunakake kanggo ngasilake film plastik digawe saka poliethelin kerapatan rendah (LDPE), polietilen kapadhetan dhuwur (HDPE)