Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Hubungi Kita

Hubungi kita

Hubungi saiki!

phone

UP Group- Shanghai UPG International Trading co, .Ltd

Telpon:+ 86-21-63537129

Telpon:+ 86-21-63173900

Telpon:+ 86-21-63536567

Fax:+ 86-21-63538343

Alamat:RM2401-2406 No.511 Mansion Tianmuxi Road. Shanghai 200070, PR China   

Formulir Kontak

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan Konsultasi Aplikasi, Dhukungan Sampel, Reregan, lsp.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita