Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Mesin nggawe tas sing ora dirajut

  • LQ-XC700/800 Non woven bag making machine (3 in 1)

    LQ-XC700 / 800 Mesin nggawe tas sing ora dirajut (3 ing 1)

    Model 3 ing 1 bisa nindakake tas ing ngisor iki: Model Spesifikasi Spesifikasi lan asal Utamane Teknis Paramete r Tipe LQ-XC700 / 800 Lebar rol 1350mm / 1400mm Tas nggawe kacepetan 20-100 pcs / min Lebar tas 200-580mm / 680mm Panjang 100-800m Spesifikasi tas 30- 100g Pasokan listrik 220v, 50HZ Total tenaga 17 / 18kw Ukuran sakabehe LQ-XC700: L9000 * W2300 * H2000mm LQ-XC800: L9000 * W2400 * H2000mm Utamane unit Blanking mesin siji set unit traksi Horizontal set siji Vert ...
  • LQ-XB700/800 Non woven box bag making machine (5 in 1)

    LQ-XB700 / 800 Mesin nggawe kothak kothak sing ora dirajut (5 ing 1)

    Model Spesifikasi Spesifikasi dan asal usul Jenis LQ-XB700 / 800 Lebar rol 1350mm / 1400mm Pembuatan kecepatan 20-100 pcs / min Utamane Tas Parameter Teknis 200-580mm / 680mm Panjang tas 100-800m Spesifikasi tas 30-100gsm Pasokan listrik 220v, 50HZ Total tenaga 15 / 18kw Ukuran umume LQ-XB700: L12500 * W1920 * H2000mm LQ-XB800: L12500 * W2020 * H2000mm Utamane unit Blanking siji set unit traksi Horisontal siji set Vertical fold unit one set Blanking way m ...