Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Mesin Wadah Plastik

  • LQ250-300PE Film double-stage pelletizing line

    LQ250-300PE Film dobel tahap pelet

    Parameter detail Sabuk pengangkut 1. Lebar efektif: 600mm 2. Daya motor: 1.5KW Ruang aglomerasi 1. Daya motor: 45KW 2. Volume Total: 200L 3. Volume Efektif: 150L 4. Blade Rotary: 9 5. Bilah tetep: 12 6 . Kecepatan puteran blades: 900RPM LQ-SJ85 / 28 Motor nyopir Extruder: 55 KW, motor AC (SIMENS China) Sekrup: Diameter sekrup: 85mm, L / D: 28/1 Bahan sekrup: 38CrMoAl Perawatan lumahing: Nitriding processing Barrel : Pangolahan batin: ...
  • LQ-HY61/62B 66/76B Semi Automatic(BOPS) Plastic 

    LQ-HY61 / 62B 66 / 76B Plastik Semi Otomatis (BOPS) 

    Iki kanthi mesin termoforming plastik otomatis minangka kombinasi komponen mekanik, listrik lan pneumatik, lan kabeh sistem dikontrol dening PLC mikro, sing bisa dioperasikake ing antarmuka manungsa. Nggabungke panganan, pemanasan, pembentuk, pamotongan lan tumpukan materi dadi siji proses. Kasedhiya kanggo BOPS, PS, APET, PVCPLA gulung lembaran plastik sing dibentuk dadi macem-macem tutup, piring, nampan, clamshells lan produk liyane, kayata tutup kotak makan siang, tutup sushi, tutup mangkuk kertas, tutup aluminium foil, nampan kue bulan, nampan jajanan, nampan panganan, nampan supermarket, cairan oral nampan, nampan injeksi obat.

  • LQ-HY-3021 Plastic Positive and Negative Thermoforming Machine

    Mesin Thermoforming Positif lan Negatif LQ-HY-3021

    Proses produksi: Fitur Utama: ■ Cocog kanggo plastik, PP, APET, PVC, PLA, BOPS, PS; ■ Panganan, mbentuk, nglereni, numpuk didorong nganggo motor servo; ■ Panganan, mbentuk, nglereni ing cetakan lan ngolah tumpukan produksi kanthi otomatis; ■ Cetakan nganggo piranti pangowahan cepet, gampang diopeni; ■ Formulir kanthi tekanan udara 7bar lan vakum; ■ Sistem tumpukan sing bisa dipilih kaping pindho ; Spesifikasi: Model LQ-HY-3021 Max Forming Area 760 * 540mm Max Form ...
  • LQ-HY-54/76 Full Automatic Thermoforming Machine

    LQ-HY-54/76 Mesin Thermoforming Otomatis Lengkap

    Fitur: Spesifikasi Bahan Cocog PET / PS / BOPS / HIPS / PVC / PLA Wangun Area 540 × 760mm Wangun 120mm Clamping Force 90 Ton Sheet Threadness Range 0.10-1.0 mm Max. Diameter Gulung Lembar 710mm Maks. Lebar Lembar 810mm Tekanan Udara 0,7 Mpa Konsumsi Air 6 liter / min Konsumsi Udara 1300 liter / min Konsumsi Daya 9kw / jam (Perkiraan) Kecepatan Produksi 600-1200 daur ulang / jam Tegangan Tri-phase, AC380 ...