Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Mesin Extruder

  • LQSJ-A50、55、65、65-1 PE High & low-pressure Blowing Film Machine

    LQSJ-A50、55、65、65-1 PE Film Film Blower Dhuwur & tekanan rendah

    Mendingan extruder Mesin Silinder, silinder lan sekrup digawe saka baja paduan kualitas sing wis dititrasi lan diproses kanthi tliti. Mula saka swara, atose ora tahan korosi. Sekrup sing dirancang khusus yaiku kualitas swara ing plastikan, sing mbantu nambah kapasitas produksi. Blending Film Machine ditrapake kanggo nyebul film plastik kaya poltene kapadhetan rendah (LDPE), poltene kapadhetan dhuwur (HDPE) lan poltene kerapatan rendah linear (LLDPE). Mesin Film Blowing digunakake kanthi umum kanggo ngasilake kantong pengepakan kanggo bahan pangan, sandhangan, tas sampah lan rompi.

    Ketentuan Pembayaran:
    Setoran 30% dening T / T nalika ngonfirmasi pesenan, keseimbangan 70% dening T / T sadurunge dikirim. Utawa L / C sing ora bisa dibatalake nalika dideleng
    Instalasi lan Latihan
    Rega kasebut kalebu ragad instalasi, Pelatihan lan interpreter, Nanging, biaya tambahan kayata tiket pesawat balik internasional antara China lan negara Pembeli, transportasi lokal, akomodasi (hotel bintang 3), lan dhuwit saku saben wong kanggo para insinyur lan interpreter lair dening panuku. Utawa, pelanggan bisa nemokake interpreter sing bisa digunakake ing lokal. Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iki minangka peralatan industri plastik sing cocog. Luwih gampang lan gampang ditindakake, nylametake tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQSJ-B50、55、65、65-1、Rotary Machine Head Film Blowing Machine Set

    LQSJ-B50、55、65、65-1 、 Mesin Rotary Kepala Mesin Rotary Set

    Mesin Tiup Film digunakake kanggo nyebul polietilen tekanan rendah, sing wis akeh digunakake kanggo ngasilake film laminasi, film kemasan, film sampul pertanian, tas utawa film kanggo tekstil lan sandhangan lan bahan pengepakan liyane. Motor utama nggunakake kontrol frekuensi kacepetan motor kanggo nambah kacepetan ngatur stabilitas motor utama lan ngirit listrik nganti 30%. Batang sekrup lan bahan nganggo 38 aluminium krom-molibdenum sing wis dirawat nitrogen lan pigura traksi nggunakake jinis angkat. Ora preduli ukuran film apa, ukuran gedhe utawa cilik, Mesin Blending Film bisa entuk efek pendinginan sing paling apik.

    Ketentuan Pembayaran:
    Setoran 30% dening T / T nalika ngonfirmasi pesenan, keseimbangan 70% dening T / T sadurunge dikirim. Utawa L / C sing ora bisa dibatalake nalika dideleng
    Instalasi lan Latihan
    Rega kasebut kalebu ragad instalasi, Pelatihan lan interpreter, Nanging, biaya tambahan kayata tiket pesawat balik internasional antara China lan negara Pembeli, transportasi lokal, akomodasi (hotel bintang 3), lan dhuwit saku saben wong kanggo para insinyur lan interpreter lair dening panuku. Utawa, pelanggan bisa nemokake interpreter sing bisa digunakake ing lokal. Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iki minangka peralatan industri plastik sing cocog. Luwih gampang lan gampang ditindakake, nylametake tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQ-55 Double-layer co-extrusion film blowing machine(Film width 800MM)

    LQ-55 Mesin tiupan film co-extrusion dobel lapisan width Lebar film 800MM)

    Mesin niup film digunakake kanggo nyebul film laminasi plastik polietilen kerapatan rendah (LDPE). Mesin tiup film digunakake kanggo poliethelin kapadhetan dhuwur (HDPE) lan polietilen kerapatan rendah linear (LLDPE) lan liya-liyane. Mesin jotosan film akeh digunakake kanggo ngemot cairan . Mesin niup film umume digunakake kanggo bahan dasar sing dicithak, produk kanggo produk ekspor lan industri, lsp.

    Ketentuan Pembayaran:
    Setoran 30% dening T / T nalika ngonfirmasi pesenan, keseimbangan 70% dening T / T sadurunge dikirim. Utawa L / C sing ora bisa dibatalake nalika dideleng
    Instalasi lan Latihan
    Rega kasebut kalebu ragad instalasi, Pelatihan lan interpreter, Nanging, biaya tambahan kayata tiket pesawat balik internasional antara China lan negara Pembeli, transportasi lokal, akomodasi (hotel bintang 3), lan dhuwit saku saben wong kanggo para insinyur lan interpreter lair dening panuku. Utawa, pelanggan bisa nemokake interpreter sing bisa digunakake ing lokal. Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iki minangka peralatan industri plastik sing cocog. Luwih gampang lan gampang ditindakake, nylametake tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQ-A Series Single Layer Film Blowing Machine 

    Mesin Blending Film Lapisan Single Series LQ-A 

    Spesifikasi teknis lan konfigurasi Model LQ-A75-1500 LQ-A60-1000 LQ-A65-1200 bagean utama motor utama 37KW kontrol inverter 22KW inverter kontrol 30KW inverter kontrol gir kotak 200 permukaan gigi keras keras 180 permukaan gigi keras kekuatan 200 sekrup lan silinder lumahing waos keras 75 28 : 1 60 30 : 1 65 30 : 1 bahan sekrup 38Chromium molibdenum aluminium nitrogen treatment 38Chromium molibdenum aluminium nitrogen treatment 38Chromium molibdenum alumi ...
  • LQ5L-1800 Five-layer co-extrusion film blowing machine

    LQ5L-1800 Mesin niup film ekstrusi limang lapisan

    Pambuka Deskripsi Produk Model iki dirancang kanggo pencet lan kemasan meterial kanthi kekuatan rebound sing luwih dhuwur kalebu plastik kaku. Botol PET, hay, spons, kain lan liya-liyane. Baler hidrolik vertikal tugas berat kanthi desain kompresi keseimbangan silinder dobel, lan sistem hidrau-licin sing luar biasa kanggo nyedhiyakake gaya stabil sajrone kompresi. Ngasilake kompresi sing luwih gedhe kanggo nyuda beban sing luwih gedhe. gaya bukaan papat sisih kanthi capabilit strap "#" ...
  • Single/Multi -Layer Co-Extruder Cast Embossed Film Line

    Baris Film Embossed Single / Multi -Layer Co-Extruder

    • Baris FILM EMBOSS CAST EMBOSSED CAST EMBOSSED SINGLE / MULTI-LAYER iki dirancang kanggo ngasilake film timbul, backshet kanggo bahan higienis nganggo LLDPE, LDPE, HDPE lan EVA
  • LQ-LΦ 65/110/65×2350 CPE (EVA) high grade casting film unit 

    LQ-LΦ 65/110/65 × 2350 CPE (EVA) unit film casting kelas dhuwur 

    Unit film film casting kelas tinggi LQ-LΦ 65/110/65 × 2350 CPE (EVA) minangka mesin casting kanthi plastisitas dhuwur, gampang operasi, umure dawa, ngirit listrik lan teknologi asing liyane, kanthi LDPE, LLDPE, HDPE lan EVA lan liya-liyane adhedhasar pirang-pirang taun manufaktur peralatan lan operasi nyata saka pelanggan.

  • LQ-80/120/80×2350 High speed automatic three layers or five layers cast stretch film machine with a center winder 

    LQ-80/120/80 × 2350 Kacepetan otomatis kanthi otomatis telung lapisan utawa limang lapisan mesin film regangan kanthi winder tengah 

    • Kapasitas dhuwur: kacepetan 350 M / mnt; panen maksimal nganti 12T / dina.
      Intelijen dhuwur: integrasi antarmuka mesin-mesin, layanan cepet ngawasi elektronik, sistem kontrol cerdas sing luwih maju.
      Kualitas tinggi: sumbu papat kanggo volume, drive servo, output kualitas produk rampung luwih dhuwur, lengket, regangan, resistensi tusukan luwih apik.
      Konsumsi energi sithik: sistem isolasi efisien energi khusus khusus, pangurangan konsumsi energi sing signifikan.
      Gampang dioperasikake: operasi siji wong, kacepetan tombol, modul kontrol suhu.
  • LQB-3 Two-step Multi functional Full-automatic Blow Moulding Machine 

    LQB-3 Mesin langkah Blow Mining kanthi otomatis multi-langkah 

    Ing Rong langkah Multi-fungsi Mesin Blow Molding otomatis fungsional nggunakake antarmuka komputer manungsa kanggo ngontrol kabeh prosedur kerja, loading otomatis, otomatis ngunekke, otomatis ngeculake. Silinder aksi kabeh dipasang nganggo saklar induksi magnetik. Sambungake karo PLC kanggo ngontrol saben langkah lan nyoba saben silinder.

  • LQAL-2 Blow Moulding Machine

    Mesin Mould Blow LQAL-2

    Mesin Mould Blow LQAL-2

  • LQ AS Injection-stretch-blow molding machine 

    LQ AS Mesin cetakan injeksi-jeblugan 

    Model seri AS nggunakake struktur telung stasiun lan cocog kanggo ngasilake kontainer plastik kayata PET, PETG, lsp. Umume digunakake ing wadhah kemasan kanggo kosmetik, farmasi, lsp.

  • LQ10D-560 Blow Molding Machinery 

    Mesin Cetak Blow LQ10D-560 

    UPG Blow Molding Machine adhedhasar pitungan akurat kanggo desain pelari mati, sing dilancarake, ora duwe sudut mati lan bisa ngganti warna kanthi cepet