Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

ZHMG-601950 (HL) Pencetakan Rotogravure Otomatis kanggo Kertas Dekorasi 

Katrangan singkat:

Umume digunakake kanggo nyithak spesifikasi gulungan kertas dekoratif, utamane kanggo jubin, mebel, panel kayu lan finish kayu liyane, cocok kanggo tinta cetak adhedhasar banyu utawa tinta adhedhasar minyak, mesin uga cocog kanggo kertas Polaroid, transfer kertas gulung bahan sing dicithak, saiki dadi model domestik lan model sing padha paling hemat ing salah sawijining model utama.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Fitur: 

  1. Model produk anyar provinsi kanggo nganyari, kelas dhuwur, kacepetan dhuwur, hemat energi lan model lingkungan.
  2. Mesin dikontrol kanthi logis dening PLC, 7 nyetel kontrol ketegangan.
  3. Unwinding & rewinding nganggo tipe shaft ganda turret, stasiun kerja dobel, kacepetan splicing otomatis kanthi sinkron.
  4. Silinder cetak dipasang kanthi chuck hawa sing kurang saka poros, overprint otomatis nganggo komputer, sistem sesanti web.
  5. Mesin khusus khusus miturut panjaluk sampeyan.

Parameter

Parameter Teknis:

Maks. Jembar Bahan 1900mm
Maks. Jembaré Nyithak 1800mm
Rentang Bobot Bahan 60-170g / m²
Maks. Mundur / Mbusak Diameter Ф1000mm
Diameter Silinder Plate Ф250-Ф450mm
Maks. Kacepetan Mekanik 200m / menit
Kacepetan Nyithak 80-180m / menit
Cara garing Listrik utawa gas
Total kekuwatan 200kw (pemanas listrik)
Bobot total 65T
Ukuran sakabèhé 19500 × 6000 × 4500mm

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: