Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Tanya Jawab

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake layanan OEM?

Ya wis kasedhiya

Kepiye babagan informasi rinci babagan produk sampeyan?

Kita bisa nyedhiyani paramèter teknis utama, kinerja, struktur produk lsp miturut syarat pelanggan. 

Apa sampeyan bisa menehi pelatihan pra-penjualan?

Kasedhiya yen dibutuhake pelanggan

Ana layanan sawise-sales?

Yen produk rusak amarga panggunaan sing salah, pelanggan kudu nanggung kabeh biaya kalebu biaya lan biaya pengiriman dll, sajrone periode jaminan, nanging yen rusak disebabake kegagalan manufaktur, kita bakal menehi ganti rugi utawa ganti ganti gratis .

Kepiye babagan instalasi lan latihan?

Kita bisa nyedhiyakake instalasi lan latihan kanthi gratis kanggo para pelanggan, nanging pelanggan tanggung jawab kanggo tiket pulang-pergi, panganan lokal, akomodasi lan tunjangan insinyur.

Kepiye babagan periode jaminan kualitas?

Periode jaminan kualitas produk yaiku 12 wulan sawise metu saka pelabuhan Tiongkok.

Kepiye carane mbayar?

Biasane T / T lan L / C sing ora bisa dibatalake bisa digunakake ing bisnis kasebut, nanging sawetara wilayah kudu ngonfirmasi L / C miturut pihak katelu miturut sarat bank China.

Babagan regane

Kita bakal menehi rega paling apik miturut manawa sampeyan minangka bakul utawa pangguna pungkasan.

Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

Umume, wektu pangiriman peralatan biasa bakal 30-60 dina sawise nampa setoran. Nanging, kanggo wektu pangiriman peralatan skala khusus utawa gedhe bakal 60-90 dina sawise nampa pambayaran.

Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto gratis?

Kita ora nyedhiyakake conto kanggo mesin lengkap. Kanggo ndhukung distributor lan pelanggan, kita bakal menehi rega pilihan kanggo sawetara mesin pertama lan conto kanggo bahan cetak, nanging barang kasebut kudu ditanggung distributor lan pelanggan.