Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Layanan Kita

shanghaizhonghe-fuwu_05

Layanan Pra-sales

Kita nyedhiyakake kabeh informasi lan bahan produk kanggo pelanggan lan mitra sing terkenal supaya bisa ndhukung bisnis lan pangembangane. Kita uga bakal menehi rega pilihan kanggo sawetara mesin pertama, conto kanggo nyithak, kemasan lan bahan habis kasedhiya, nanging barang kasebut kudu ditanggung pelanggan lan mitra.

shanghaizhonghe-fuwu_07

Layanan ing-sales

Wektu pengiriman peralatan biasa umume 30-45 dina sawise nampa setoran. Wektu pengiriman peralatan skala khusus utawa gedhe umume 60-90 dina sawise nampa pambayaran.

shanghaizhonghe-fuwu_09

Layanan sawise-sales

Periode jaminan kualitas produk yaiku 13 wulan sawise metu saka pelabuhan Tiongkok. Kita bisa nyedhiyakake instalasi lan latihan kanthi gratis kanggo para pelanggan, nanging pelanggan tanggung jawab kanggo tiket pulang-pergi, panganan lokal, akomodasi lan tunjangan insinyur.
Yen produk rusak amarga panggunaan sing salah, pelanggan kudu nanggung kabeh biaya kalebu biaya suku cadang lan biaya pengiriman dll. Sajrone periode garansi, yen rusak disebabake kegagalan manufaktur, kita bakal nyedhiyani kabeh perbaikan utawa gantian gratis.

shanghaizhonghe-fuwu_11

Layanan liyane

Kita bisa ngrancang produk khusus miturut syarat pelanggan ing macem-macem aspek, kalebu gaya, struktur, kinerja, warna lan liya-liyane. Kajaba iku, kerja sama OEM uga disambut.