Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Kauntungan Kita

Perusahaan merek dagang sing diinvestasikan dening industri lan industri gabungan lan perdagangan.

Perusahaan Perdagangan Internasional UPG Shanghai minangka perusahaan dagang profesional sing diinvestasikan dening perusahaan kunci UP Group, perusahaan kasebut dadi merek paling aktif lan berpengaruh ing industri mesin cetak lan kemasan ing China.

Kita duwe efisiensi tinggi, tim kerja dagang berkualitas tinggi, stabil lan profesional

kanthi praktik jangka panjang kanggo dagang, kita nyengkuyung lan nggawe staf kualifikasi multibahasa, profesional, lan kualifikasi tim, sing dadi perusahaan dagang paling gedhe lan paling kuat ing industri iki. Antarane tim kerja, 97% entuk gelar sarjana lan gelar sarjana, 40% gelar profesional tingkat menengah, gelar master utawa ndhuwur.

Kita nganut filosofi yen "layanan sing regane larang regane, pionir lan pragmatis, lan kerja sama Win-win"

Kita miwiti saka sistem inovasi, ngapikake mekanisme lembaga, mboko sithik budidaya lan mbentuk nilai, lan budaya perusahaan sing duwe spesialisasi "Jujur lan percaya sing dipercaya, rajin lan janji, ngupayakake keunggulan lan efisiensi, layanan sing regane larang regane". Kita mesthi njamin kualitas produk lan layanan, nggawe hubungan jangka panjang lan stabil kerja sama karo pemasok domestik uga pelanggan manca kanggo entuk manfaat bebarengan.

Kaunggulan sumber daya sing akeh banget, cocog karo pilihan, pilihan dhuwur

Kita wis nggawe kolaborasi strategis jangka panjang kanthi luwih saka 50 perusahaan lan pabrik merek reputasi sing efektif, kualitas lan reputasi, sing nutupi percetakan lan kemasan, kemasan panganan lan obat-obatan lan mesin karet lan plastik, lan nggawe macem-macem kategori, multispesies lan multilevel kaunggulan integral lan nyedhiyakake sing trep saluran layanan kanggo pelanggan manca.

Rencana, input dhuwur, publisitas pameran jangkoan akeh

Investasi ageng luwih saka 20 pameran profesional internasional lan luwih saka siji milyar jumlah penjualan saben taun nggawe perusahaan kita dikenal ing luar negeri lan duwe reputasi dhuwur ing pasar domestik lan luar negeri. industri ing China.

Ngiyatake bangunan saluran, layanan kanggo pelanggan global, pirang-pirang pola strategis dagang

Liwat pirang-pirang taun, kita wis ngekspor produk menyang luwih saka 80 negara (ora mung Asia, uga Eropa, Afrika, Amerika Selatan, Amerika Utara lan Oceania) lan nggawe kolaborasi strategis jangka panjang karo distributor lan saluran penjualan ing luwih saka 40 negara lan wilayah, sing duwe peran penting kanggo mbukak pasar manca lan njaga klien terminal layanan.

3