Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Sejarah

Ing taun 2003, UP Group-Shanghai UPG International didegake dening perusahaan kunci mantan Menteri industri mesin ing Republik Rakyat China, duwe tim perdagangan asing luwih saka 40 karyawan. Iki minangka perusahaan dagang asing profesional saka klompok UP sing fokus ing bisnis ekspor percetakan lan kemasan, mesin plastik lan bahan konsumsi liyane, lsp. Saiki, perusahaan kasebut nggawe hubungan koperasi strategis sing stabil lan jangka panjang karo agen ing luwih saka 40 negara. Produk kami nutupi luwih saka 80 negara ing 6 bawana jagad lan ekspor menyang luwih saka 50 negara saben taun.

Kita njupuk teknologi lan kualitas minangka pondasi lan ngrampungake panjaluk para pelanggan minangka tujuane karo manajemen ilmiah lan inovasi terus-terusan sing nggabungake riset ilmiah lan pangembangan, manufaktur lan pemasaran perdagangan manca kanggo nyedhiyakake solusi siji-sijine lan dhukungan teknis kanggo percetakan lan kemasan luar negeri, pelanggan industri karet lan plastik.

Jiangyin Huitong printing and Packaging Machinery Co., Ltd., anggota klompok UP, minangka pimpinan industri mesin kemasan fleksibel domestik. Produk kasebut nutupi mesin cetak, mesin laminasi, mesin inspeksi, mesin slitting lan rewinding, mesin nggawe tas plastik, mesin lapisan., lsp sing ora mung jangkoan produk gedhe lan pangsa pasar ing China nanging uga nambah proporsi ekspor saben taun, duwe reputasi pangguna lan prospek pangembangan produk sing apik. Kajaba iku, perusahaan wis nggawe kemitraan strategis jangka panjang karo luwih saka 10 perusahaan kuat ing China. Rangkaian produk lan integrasi industri bisa nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo pelanggan ing jaban rangkah.

Muga-muga luwih akeh pelanggan ing jaban rangkah bisa nyedhaki lan kita bakal ngupayakake supaya bisa nyedhiyakake produk sing dipercaya lan layanan berkualitas tinggi kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan

123
12
shanghaizh
122