Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Mesin Aksesoris

  • LQMG Series Plastic Crusher

    Crusher Plastik Seri LQMG

    Kabeh rotor box crushing hopper saka seri LQMG wis dirancang maneh kanggo nambah asil panen bahan kothong, kayata botol plastik lan produk modling blow, lan nambah efek remuk.

  • Water cooled screw chiller

    Banyu adhem sekrup chiller

    Kompresor sekrup kembar tertutup semi sing diimpor dipilih. Yen dibandhingake karo kompresor timbal balik tradisional, nduweni karakteristik efisiensi tinggi, operasi sepi, operasi sederhana lan umur panjang.

  • Box type (module) water chiller unit 

    Tipe kothak (modul) unit chiller banyu 

    • Ekonomi lan terus-terusan: kompresor pendingin nggunakake kompresor jinis merek sing diimpor kabeh kalebu swara cilik, efisiensi dhuwur, lan ngemot tabung tembaga ijol-ijolan panas sing efisien, bagean katup pendingin impor. Ndadekake chiller bisa digunakake suwe lan bisa mlaku terus.
  • Box type (module)air cooling chiller

    Tipe kothak (modul) chiller pendingin udara

    Ekonomi lan terus-terusan: kompresor pendingin nggunakake kompresor jinis tertutup merek terkenal sing diimpor yaiku swara cilik, efisiensi dhuwur
    Operasi sing gampang: operasi chiller saben dina fokus ing panel kontrol, lan gampang dioperasikake,. Sampeyan bisa nyetel dening impor SEIMENS PLC,

  • Fully frequency conversion chiller 

    Chiller konversi frekuensi kanthi lengkap 

    Keuntungan hemat energi: kompresor, kipas, teknologi konversi frekuensi pompa banyu minangka produk sing paling canggih.

  • Low temperature (module)chiller unit

    Suhu chiller (suhu) sithik

    Piranti kasebut dirancang khusus kanggo sistem hemat energi, nggunakake teknologi canggih, pasokan ninggali banyu ing ndhuwur -20 ℃ lan bisa ngontrol suhu cetakan ing ngisor -5 ℃.

  • LQQA Horizontal Color Mixer 

    LQQA Mixer Warna Horisontal 

    Tong minyak stainless lan dayung bebas teyeng lan gampang diresiki. Hopper bisa condhong nganti 100 derajat kanggo mbongkar bahan sing gampang.

  • LQQB Vertical Color Mixer 

    Campuran Warna Vertikal LQQB 

    Campuran kanthi rata, konsumsi energi sithik lan produktivitas dhuwur. Jejak cilik lan dilengkapi kastor kanggo bisa dipindhah. Reducer planet-sikloid awet lan kurang swara. Saklar keamanan mesthekake yen mesin mung bisa digunakake nalika tutup ditutup.

  • LQQD Drying Color Mixer

    Campuran Warna Pangatusan LQQD

    Setelan suhu lan wektu ana ing siji unit kanggo nyetel kanthi sederhana. Bahan dicampur ing ruangan sing ditutup; laras kalebu lapisan insulasi dobel kanggo ngreksa panas. Tong digawe saka waja tahan karat supaya gampang diresiki. Alarm kanggo kakehan motor.

  • Rotary Color Mixer

    Mixer Warna Rotary

    Barel digawe saka stainless steel sing diimpor kanthi permukaan sing polesan. Rotasi 360 derajat ngidini nyampur lan dipakani bahan sing cocog. Fender ngalangi operator supaya ora bisa mlebu ing jajaran mesin supaya aman