20+ Taun Pengalaman Manufaktur

Slitting rewinder

  • upg-L PLC  High Speed Slitting Machine

    upg-L PLC High Speed ​​Slitting Machine

    Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan cellophane, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan PET, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan OPP, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan CPP, PE, Label keamanan PS, PVC lan komputer, komputer elektronik, bahan optik, gulungan film, gulungan foil, kabeh jinis gulungan kertas.

  • UPG-C Servo Drive High Speed Slitting Machine

    UPG-C Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine

    Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan cellophane, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan PET, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan OPP, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan CPP, PE, PS, PVC lan label keamanan komputer, komputer elektronik, bahan optik, film roll, foil roll, kabeh jinis kertas gulungan, film lan printing saka macem-macem bahan., etc.

  • UPG-T Servo Drive Double High Speed Slitting Machine

    UPG-T Servo Drive Double High Speed ​​Slitting Machine

    Mesin slitting ditrapake kanggo irisan cellophane, Mesin slitting ditrapake kanggo irisan PET, Mesin slitting ditrapake kanggo irisan OPP, Mesin slitting ditrapake kanggo irisan CPP, PE, PS, PVC lan label keamanan komputer, komputer elektronik, bahan optik, gulungan film , gulungan foil, kabeh jinis gulungan kertas, film lan printing saka macem-macem bahan., etc.

  • LQCZ-1300 High Speed Slitting Machine 

    LQCZ-1300 High Speed ​​Slitting Machine

    Mesin Slitting kacepetan dhuwur

     

    Syarat Pembayaran:
    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane
    Instalasi lan Latihan
    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • G5000/3000 Expert-Gantry Slitting Machine 

    G5000/3000 Expert-Gantry Slitting Machine

    G5000/3000 Expert-Gantry Slitting Machine

     

    Syarat Pembayaran:
    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane
    Instalasi lan Latihan
    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • B-1300 High Speed Slitting Machine

    B-1300 High Speed ​​Slitting Machine

    B-1300 High Speed ​​Slitting Machine

     

    Syarat Pembayaran:
    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane
    Instalasi lan Latihan
    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • L-1300 High Speed Slitting Machine 

    L-1300 High Speed ​​Slitting Machine

    L-1300 High Speed ​​Slitting Machine

     

    Syarat Pembayaran:

    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane

    Instalasi lan Latihan

    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake interpreter sing mumpuni ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.

    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L

    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQ-1100/1300 Microcomputer high speed slitting machine 

    LQ-1100/1300 Microcomputer mesin slitting kacepetan dhuwur

    Microcomputer dhuwur kacepetan slitting machine jenis mesin slitting vertikal cocok kanggo slitting macem-macem film plastik, glassine, (kertas) etc.Microcomputer kacepetan dhuwur mesin slitting bisa digawe film laminated lan bahan jinis gulungan liyane

    Syarat Pembayaran:
    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane
    Instalasi lan Latihan
    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.

  • LQFQ-L-1300 PLC slitting machine

    LQFQ-L-1300 PLC mesin slitting

    Cara kontrol: Kothak kontrol independen utawa Panel kontrol ing Mesin

    Syarat Pembayaran:
    30% simpenan dening T / T nalika konfirmasi pesenan, imbangan 70% dening T / T sadurunge shipping.Utawa irrevocable L / C ing ngarsane
    Instalasi lan Latihan
    Rega kalebu ragad instalasi, Training lan interpreter, Nanging, biaya relatif kayata karcis bali internasional antarane China lan negara Buyer, transportasi lokal, akomodasi (3 star hotel), lan dhuwit kanthong saben wong kanggo engineers lan interpreter bakal. lair dening panuku.Utawa, pelanggan bisa nemokake juru basa ing lokal.Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iku peralatan becik industri plastik.Luwih trep lan gampang kanggo nindakake pangaturan, ngirit tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung para pelanggan supaya luwih efisien.