Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Mesin Penyegel Lengan Lengan PET / PVC 

Katrangan singkat:

Mesin Penyegel Lengan Lengan PET / PVC 


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Fitur
Sistem pandhuan web nyedhiyakake posisi seaming lengan sing akurat.
Dilengkapi karo blower kanggo ngeringake lem luwih cepet lan uga nambah kacepetan produksi.
Lampu stroboskop kanggo mriksa kualitas nyithak kasedhiya liwat konservasi sesanti kanthi cepet.

Mesin kabeh dikontrol dening PLC, operasi layar tutul HMI.
Unwind nganggo rem bubuk magnetik Taiwan, ketegangan otomatis; Bahan sing isih ana bakal mandheg kanthi otomatis.
Rol roller didorong dening siji motor servo, Entuk kontrol kecepatan linier sing tetep lan efektif nyuda mundur lan mundurake ketegangan.
Rewinds nganggo motor servo, ketegangan dikontrol kanthi otomatis dening PLC.
Dilengkapi karo sel beban ketegangan, negesake ketegangan mundur maneh sing stabil tanpa kudu diatur nalika kacepetan lan diametere beda-beda.

Piranti opsional
Muter maneh piranti osilasi.

Ultrasonik nganggo piranti pangukur.

Aplikasi
Dirancang kanggo operasi seaming tengah lengan nyusut kayata PVC, OPS, PET ...

Spesifikasi Teknis Utama

Max Sealing jembaré Min Sealing jembaré Diameter angin Diameter mundur Kacepetan mekanik Toleransi EPC kekuwatan Pasokan listrik Bobot Ukuran
300mm 20mm 500mm 700mm 450m / menit ≤0.1mm 5KW 380V 50Hz 1000kg 3500x1480x1700mm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: