Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Botol PET LQA-070T80 Botol Vertikal 

Katrangan singkat:

Model iki dirancang kanggo pencet lan kemasan meterials kanthi kekuatan rebound sing luwih dhuwur kalebu plastik kaku. Botol PET, hay, spons, kain lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

  • Pambuka
  • Model iki dirancang kanggo pencet lan kemasan meterials kanthi kekuatan rebound sing luwih dhuwur kalebu plastik kaku. Botol PET, hay, spons, kain lan liya-liyane.
  • Baler hidrolik vertikal tugas berat kanthi desain kompresi keseimbangan silinder dobel, lan sistem hidrau-licin sing luar biasa kanggo nyedhiyakake gaya stabil sajrone kompresi. Ngasilake kompresi sing luwih gedhe kanggo nyuda beban sing luwih gedhe. gaya bukaan papat sisih kanthi kemampuan strap bentuk "#", uga ngidini rangkep bahan sadurunge ditali. Piranti anti-rebound kamar bisa diinstal kanthi opsional.

Spesifikasi

Model

Hidrolik

Kekuwatan
(Ton)

Ukuran Bale

(L * W * H) mm

Opening Pakan

Ukuran (L * H) mm

Kamar

Ukurane

(L * W * H) mm

Output

(Bales / jam)

Kekuwatan

(Kw / Hp)

Ukuran Mesin

(L * W * H) mm

Mesin

Bobot (Kg)

LQA070T80

80

1000 * 700 * (500-900)

1000 * 500

1000 * 700 * 1500

4-6

11/15

1800 * 1480 * 3500

2600

LQA070T120

120

1000 * 700 * (500-900)

1000 * 500

1000 * 700 * 1500

4-6

15/20

2100 * 1700 * 3500

3200

LQA1010T160

160

1100 * 1000 * (400-1200)

1100 * 800

1100 * 1000 * 2000

4-6

30/40

2100 * 1800 * 4600

7300


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: