Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Botol PET LQA-080T80 Botol Vertikal 

Katrangan singkat:

Cocog kanggo plastik hard compress, spons, serat, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

  • Pambuka
  • 1. Cocog kanggo plastik hard compress, spons, serat, lsp.
  • 2. Mesin kasebut nggunakake kompresi keseimbangan silinder dobel, hidrolik khusus
  • sistem, luwih stabil.
  • 3. Struktur beban dhuwur, bales otomatis piranti, aman lan andal.
  • 4. Nggunakake jinis bukaan lawang persegi dowo, bale bisa kepepet kanthi wujud "#".
  • 5. Adopsi bagean segel merek Inggris; nambah wektu urip silinder minyak.
  • 6. Gabungan pipa minyak nggunakake kerucut tanpa bentuk gasket, ora ana kebocoran minyak
  • kedadean
  • 7. Ngadopsi klompok katup jinis superposisi merek Taiwan.
  • 8. Adop nyambungake motor karo pompa langsung, kanggo mesthekake konsentrasi 100%, lan
  • ngluwihi nggunakake umur pump.

Spesifikasi

Model Hidrolik
Daya (Ton)
Ukuran Bale
(L * W * H) mm
Opening Pakan
Ukuran (L * H) mm
Kamar
(L * W * H) mm
Output
(Bales / jam)
Kekuwatan
(Kw / Hp)
Ukuran Mesin
(L * W * H) mm
Mesin
Bobot (Kg)
LQA080T80 80 1000 * 800 * (500-1000) 1000 * 500 1000 * 800 * 1500 3-6 11Kw / 15Hp 1700 * 1450 * 3500 2800
LQA080T100 100 1000 * 800 * (500-1000) 1000 * 500 1000 * 800 * 1500 3-6 15Kw / 20Hp 1700 * 1450 * 3500 3200
LQA080T120 120 1000 * 800 * (500-1000) 1000 * 500 1000 * 800 * 1500 3-6 18.5Kw / 25Hp 1700 * 1450 * 3500 3400

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: