Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
  • about us

babagan kita

sugeng rawuh

Mesin lan bahan bakar sing ana gandhengane lan liya-liyane. Ing pasar lokal lan internasional, produke misuwur banget ing China lan uga wis diekspor menyang luwih saka 80 negara sajrone taun.

Saliyane 15 anggota klompok, UP Group uga wis nggawe kolaborasi strategi jangka panjang kanthi luwih saka 2o pabrik sing ana gandhengane.

Visi UP Group yaiku nggawe hubungan kerja sama sing bisa dipercaya lan multi-win karo mitra, distributor lan pelanggan…

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan
  • certificates
  • certificates