20+ Taun Pengalaman Manufaktur

Produk

  • upg-L PLC  High Speed Slitting Machine

    upg-L PLC High Speed ​​Slitting Machine

    Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan cellophane, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan PET, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan OPP, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan CPP, PE, Label keamanan PS, PVC lan komputer, komputer elektronik, bahan optik, gulungan film, gulungan foil, kabeh jinis gulungan kertas.

  • UPG-C Servo Drive High Speed Slitting Machine

    UPG-C Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine

    Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan cellophane, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan PET, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan OPP, Servo Drive High Speed ​​Slitting Machine ditrapake kanggo irisan CPP, PE, PS, PVC lan label keamanan komputer, komputer elektronik, bahan optik, film roll, foil roll, kabeh jinis kertas nggulung, film lan printing saka macem-macem bahan., etc.

  • UPG-T Servo Drive Double High Speed Slitting Machine

    UPG-T Servo Drive Double High Speed ​​Slitting Machine

    Mesin slitting ditrapake kanggo irisan cellophane, Mesin slitting ditrapake kanggo irisan PET, Mesin slitting ditrapake kanggo irisan OPP, Mesin slitting ditrapake kanggo irisan CPP, PE, PS, PVC lan label keamanan komputer, komputer elektronik, bahan optik, gulungan film , gulungan foil, kabeh jinis gulungan kertas, film lan printing saka macem-macem bahan., etc.

  • LQSJ-A50, 55, 65, 65-1 PE High & low-pressure Blowing Film Machine

    LQSJ-A50, 55, 65, 65-1 PE High & Low Pressure Blowing Film Machine

    Blowing Film Machine extruder, silinder lan rod sekrup digawe saka baja paduan kualitas sing wis nitrized lan diproses kanthi presisi.Mulane iku swara ing atose, awet ing resistance karat.Sekrup sing dirancang khusus yaiku kualitas swara ing plasticizing, sing mbantu nambah kapasitas produksi.Mesin Film Blowing ditrapake kanggo nyebul film plastik kaya polytene kapadhetan rendah (LDPE), polytene kapadhetan dhuwur (HDPE) lan polytene kapadhetan rendah linier (LLDPE).Mesin Film Blowing digunakake kanggo ngasilake tas kemasan kanggo panganan, sandhangan, tas sampah lan rompi.

  • LQ-55 Double-layer co-extrusion film blowing machine(Film width 800MM)

    LQ-55 Double-layer co-extrusion film ndamu mesin (jembaré film 800MM)

    mesin ndamu film digunakake kanggo ndamu film laminated plastik saka kurang Kapadhetan polyethylene (LDPE). Film ndamu mesin digunakake kanggo Kapadhetan dhuwur polyethylene (HDPE) lan linear kurang Kapadhetan polyethylene (LLDPE) etc.Film ndamu mesin iki digunakake digunakake kanggo packing Cairan .Mesin blowing film digunakake kanggo bahan dasar sing dicithak, produk kanggo ekspor lan produk industri, lsp.

  • LQ-TM-850*630 Positive and Negative Thermoforming Machine

    LQ-TM-850 * 630 Mesin Thermoforming Positif lan Negatif

    Mesin Thermoforming utamané cocok kanggo HIPS, PS, PVC, PET, PP, PLA lan plastik liyane lan pati jagung degradable sheet mbentuk.Mesin Thermoforming produksi macem-macem kothak.

    Thermoforming Machine produksi tray.

    Mesin Thermoforming produksi kothak panganan cepet, piring, tutup, nampan biskuit, nampan ponsel lan kemasan blister liyane.

  • LQRX-620/500  Positive and Negative Thermoforming Machine

    LQRX-620/500 Mesin Thermoforming Positif lan Negatif

    Mesin Thermoforming utamané cocok kanggo HIPS.

    Mesin Thermoforming utamane cocog kanggo PS.

    Mesin Thermoforming utamané cocok kanggo PVC.

    Mesin Thermoforming utamané cocok kanggo PET, PP, PLA lan plastik liyane lan pati jagung degradable sheet mbentuk, produksi macem-macem kothak, nampan, kothak pangan cepet, piring, lids, nampan biskuit, nampan ponsel lan packaging blister liyane.

  • upg-900 carry bag maker

    upg-900 gawe tas

    Mesin nggawe tas plastik minangka desain khusus kanggo silting lan sealing, 1 pcs irisan gulungan jambo gedhe lan dipotong dadi 2 gulungan cilik ing produksi kacepetan dhuwur.2 komputer independen desain kontrol lan mimpin dening 5.5KW servo motor.Produsen tas mawa uga Cocog kanggo ngasilake tas T-shirt plastik sing bisa digunakake.

    Unwinder pisanan, banjur irisan lan segel, panas sealing lan panas nglereni, punching ing pungkasan.Mesin nggawe tas plastik bisa nggawe rong garis lan papat baris saka T-shirt gusset sisih iki nggawe tas.Mesin nggawe tas plastik bisa mlaku luwih saka 200pcs saben menit.Mesin nggawe tas plastik pas kanggo paling syarat pesenan pasar. 

  • Lq-450X2 biodegradable bags machine

    Mesin tas biodegradable Lq-450X2

    Mesin iki rong garis sealing panas lan desain nglereni panas, sing cocog kanggo tas cetak lan produksi tas sing ora dicithak.Materi tas sing bisa digawe mesin yaiku HDPE, LDPE lan bahan daur ulang lan film kanthi filer lan film biodegradable. LQ-450X2 dirancang khusus kanggo produksi tas T-shirt kecepatan tinggi 2 garis.Mesin dilengkapi karo loro desain kontrol komputer independen lan didorong dening motor servo 4.4 kw ganda.Mesin bisa nutup lan ngethok film plastik biodegradable lan film kompos.

    Mesin cocok kanggo ngasilake tas T-shirt plastik kanthi kacepetan dhuwur lan operasi stabil sajrone 24 jam.

     

  • upg-700 eco friendly bag making machine

    upg-700 mesin nggawe tas ramah lingkungan

    mesin upg-700 yaiku mesin tas perforasi sealing ngisor.Mesin wis kaping pindho segi telu unit V-melu, lan film bisa melu siji utawa kaping pindho.Sing paling apik yaiku posisi lipatan segitiga bisa diatur.Desain mesin kanggo sealing lan perforating pisanan, banjur melu lan muter maneh ing pungkasan.Kaping pindho V-folds bakal nggawe film luwih cilik lan sealing ngisor.

    Mesin iki unwinding film pisanan, banjur sealing lan perforating pisanan, banjur V-lempitan lan rewinding ing pungkasan.Tas sealing ngisor ing gulungan tanpa inti.Mesin bisa nggawe tas ramah lingkungan luwih kekandelan kanggo nyukupi syarat pasar. 

  • UPG-300X2  biodegradable bag making machine

    Mesin nggawe tas biodegradable UPG-300X2

    Mesin iki minangka penyegelan panas lan perforasi kanggo rewinding tas, sing cocog kanggo nyetak lan nggawe tas non-printing.Bahan tas yaiku film biodegradable, LDPE, HDPE lan bahan daur ulang.

  • LQ-TM-51/62 Full Automatic Thermoforming Machine

    LQ-TM-51/62 Mesin Thermoforming Otomatis Lengkap

    Servo mimpin platen kanggo gerakan Gamelan lan energi efisien
    Sistem panyimpenan memori
    Mode kerja opsional
    Analisis diagnostik cerdas
    Pangowahan baffle udara cetakan cepet
    Motong ing cetakan njamin trim sing konsisten lan akurat
    Konsumsi energi sing sithik, panggunaan sing dhuwur
    Robot kanthi rotasi 180 derajat lan palletizing dislokasi