Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Pasar Ekspor

Pasar ekspor

ing Asia Tenggara, produk lts nutupi Thailand, lndonesia, Singapura, Malaysia, Brunei, Filipina lan Myanmar.

ing Asia Kidul

produk lts kalebu lndia, SriLanka, Nepal, Pakistan, Maladewa lan Bangladesh.

ing Asia Tengah

produk lts kalebu Kazakhstan, Uzbekistan.

ing Asia Kulon

produk lts kalebu Dubai, Kuwait, Saudi, Suriah, Libanon, Bahrain, Yordania, Sudan lan Turki.

ln wong Eropa

produk lts kalebu Inggris, Prancis, Jerman, ltaly, Spanyol, Portugal, Georgia, Slowakia, Finlandia, Polandia, Republik Ceko, Rusia, Ukraina, Belarus, Swedia, Bosnia, Herzegovina lan Albania.

ln Afrika

produk lts kalebu Afrika Selatan, Kenya, Ethiopia, Mesir, Maroko, Algeria, Tunisia, Madagaskar, Mauritius, Nigeria, lvory Coast, Ghana, Mali, Liberia lan Kamerun.

ing Amerika

produk lts kalebu Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Panama, kosta Rika, Brasil, Argentina, columbia, Bolivia, Uruguay, Paraguay, Chili, Peru, Ekuador lan Honduras.

ing Oseania

produk lts kalebu Australia, Selandia Baru.