Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Mesin Nggawe Plastik

  • upg-900 carry bag maker

    pabrikan tas nggawa upg-900

    Mesin nggawe plastik yaiku desain khusus kanggo silting lan sealing, 1 pcs irisan gulungan jambo gedhe lan dipotong dadi 2 gulung cilik ing produksi kacepetan dhuwur. 2 desain komputer independen ngontrol lan didhukung karo motor servo 5.5KW. Pembuat tas nggawa uga Cocog kanggo ngasilake tas Kaos plastik sing bisa digunakake.

    Nyingkirake luwih dhisik, banjur irisan lan segel, panas sealing lan gunakake panas, pungkasane doyo Mesin nggawe plastik bisa nggawe rong garis lan papat garis pembuat tas kaos gusset sisih iki. Mesin nggawe plastik bisa mbukak luwih saka 200 pcs per menit. Mesin nggawe tas plastik pas kanggo kebutuhan order pasar sing paling akeh.

    Ketentuan Pembayaran:
    Setoran 30% dening T / T nalika ngonfirmasi pesenan, keseimbangan 70% dening T / T sadurunge dikirim. Utawa L / C sing ora bisa dibatalake nalika dideleng
    Instalasi lan Latihan
    Rega kasebut kalebu ragad instalasi, Pelatihan lan interpreter, Nanging, biaya tambahan kayata tiket pesawat balik internasional antara China lan negara Pembeli, transportasi lokal, akomodasi (hotel bintang 3), lan dhuwit saku saben wong kanggo para insinyur lan interpreter lair dening panuku. Utawa, pelanggan bisa nemokake interpreter sing bisa digunakake ing lokal. Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iki minangka peralatan industri plastik sing cocog. Luwih gampang lan gampang ditindakake, nylametake tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung pelanggan supaya luwih efisien.

    Model

    upg-900

    Jembar Bag

    200mm - 380 mm

    Panjang Kantong

    330mm - 650 mm

    Ibu Roll Width

    1000mm (Maks)

    Kekandelan film

    10-35µm saben lapisan

    Kacepetan Produksi

    100-230 pcs / min X2 Garis

    Setel Kecepatan Line

    80-120m / menit

    Diameter Ngumbah Film

    Φ800mm

    Total Daya

    16KW

    Konsumsi udara

    5HP

    Bobot Mesin

    3800KG

    Ukuran Mesin

    L11500 * W1700 * H2100mm

  • Lq-300×4  small plastic bag machine

    Mesin plastik cilik Lq-300 × 4

    Mesin nggawe tas plastik dirancang khusus kanggo produksi tas kaos cilik 4 larik. Yen ambane tas luwih saka 250mm, mesin nggawe tas Plastik bisa ngasilake rong garis kanggo nggawe tas gedhe.

    Mesin nggawe tas plastik duwe rong set fotokel warna kanggo nglacak tas sing dicithak. Papat garis utawa loro garis tas segel lan nglereni bisa digunakake kanthi sinkron. Mesin nggunakake rong set silinder hidroli 5 ton kanggo doyo tas nganggo kaos nganggo gagang.

    Mesin nggawe kantong plastik cocog kanggo ngasilake ba Kaos plastik cilikgs ing produksi volume lan operasi stabil.

    pabrik upgv apik ing panyegelan panas lan pamotongan panas pabrik mesin kantong plastik.

     

    Ketentuan Pembayaran:
    Setoran 30% dening T / T nalika ngonfirmasi pesenan, keseimbangan 70% dening T / T sadurunge dikirim. Utawa L / C sing ora bisa dibatalake nalika dideleng
    Instalasi lan Latihan
    Rega kasebut kalebu ragad instalasi, Pelatihan lan interpreter, Nanging, biaya tambahan kayata tiket pesawat balik internasional antara China lan negara Pembeli, transportasi lokal, akomodasi (hotel bintang 3), lan dhuwit saku saben wong kanggo para insinyur lan interpreter lair dening panuku. Utawa, pelanggan bisa nemokake interpreter sing bisa digunakake ing lokal. Yen sajrone Covid19, bakal nindakake dhukungan online utawa video kanthi piranti lunak whatsapp utawa wechat.
    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L
    Iki minangka peralatan industri plastik sing cocog. Luwih gampang lan gampang ditindakake, nylametake tenaga kerja lan biaya kanggo ndhukung pelanggan supaya luwih efisien.

     

    Model

    lq-300X4

    Lini produksi

    4 Garis / 2 Garis

    Jembar Bag

    170mm - 250 mm patang baris

    250mm - 520mm kanggo rong baris

    Panjang Kantong

    350mm - 900 mm

    Kekandelan film

    10-55 mikron saben lapisan

    Kacepetan Produksi

    160-220 pcs / min * 4 Garis

    Diameter Ngumbah Film

    Φ900mm

    Total Daya

    15KW

    Konsumsi Udara

    3HP

    Bobot Mesin

    3200KG

    Ukuran Mesin

    L8500 * W2000 * H1900mm

  • Lq-450X2 biodegradable bags machine

    Mesin tas biodegradable Lq-450X2

    Mesin iki minangka rong sealing panas lan desain nglereni panas, sing cocog kanggo tas cetak lan produksi tas sing ora dicithak. Bahan tas sing bisa digawe mesin yaiku HDPE, LDPE lan bahan daur ulang lan film kanthi filer lan film biodegradable. LQ-450X2 dirancang khusus kanggo produksi tas kaos 2 kecepatan tinggi. Mesin kasebut dilengkapi rong desain kontrol komputer independen lan didhukung dening motor servo 4,4 kw. Mesin bisa nutup lan motong film plastik biodegradable lan film kompos.

    Mesin cocog kanggo ngasilake tas kaos plastik kanthi kacepetan dhuwur lan operasi stabil sajrone 24 jam.

    Katemtuan Pembayaran:

    Setoran 30% dening T / T nalika ngonfirmasi pesanan

    Keseimbangan 70% dening T / T sadurunge dikirim.

    Utawa ndeleng L / C sing ora bisa dibatalake

    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L

    Model

    Lq-450X2

    Jembar Bag

    200mm - 400 mm

    Panjang Kantong

    300mm - 650 mm

    Kekandelan film

    10-55 mikron saben lapisan

    Kacepetan Produksi

    100-300 pcs / min X 1 Line

    Setel Kecepatan Line

    80-110m / menit

    Diameter Ngumbah Film

    Φ900mm

    Total Daya

    14KW

    Konsumsi udara

    2HP

    Bobot Mesin

    2700KG

    Ukuran Mesin

    L7000 * W1500 * H1900mm

  • upg-700 eco friendly bag making machine

    upg-700 mesin nggawe tas ramah lingkungan

    mesin upg-700 yaiku mesin kantong perforasi sealing ngisor. Mesin duwe unit V-lempitan kaping pindho kaping pindho, lan film bisa dilipat kaping pindho utawa kaping pindho. Sing paling apik yaiku posisi lipatan segitiga bisa diatur. Desain mesin kanggo sealing lan perforasi dhisik, banjur gulung banjur gulungake maneh dadi pungkasan. Lipat kaping pindho V bakal nggawe panyegelan film luwih cilik lan ngisor.

    Mesin iki dadi film sing ora dipengini luwih dhisik, banjur disegel lan ditebangi dhisik, banjur lempitan V lan muter maneh ing pungkasan. Tas sealing ngisor ing gulung tanpa coreless. Mesin bisa nggawe tas ramah lingkungan sing luwih kekandelan kanggo memenuhi syarat pasar.

    Katemtuan Pembayaran:

    Setoran 30% dening T / T nalika ngonfirmasi pesanan

    Keseimbangan 70% dening T / T sadurunge dikirim.

    Utawa ndeleng L / C sing ora bisa dibatalake

    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L

    Model

    upg-700

    upg-900

    upg-1200

    Lini produksi

    1 Baris

    1 Baris

    1 Baris

    Mbusak Film Jembar

    600mm

    850mm

    1100mm

    Maks. Rewinder tas Jembar

    400mm

    450mm

    550mm

    Panjang Kantong

    300-1500 mm

    300-1500 mm

    300-1500 mm

    Kekandelan film

    7-35 mikron saben lapisan

    7-35 mikron saben lapisan

    7-35 mikron saben lapisan

    Kacepetan Produksi

    200 pcs / min X 1line

    160 pcs / min X 1line

    120 pcs / min X 1line

    Kacepetan Produksi

    80-100 m / menit

    70-90 m / menit

    50-70m / menit

    Diameter Rewinder

    120mm

    120mm

    120mm

    Total Daya

    14KW

    16KW

    18KW

    Konsumsi udara

    4HP

    5HP

    5HP

    Bobot Mesin

    2800KG

    3200KG

    3800KG

    Ukuran Mesin

    L6500

    W2400

    H1900mm

    L7000

    W2400

    H1900mm

    L7500

    W2500

    H2200mm

  • UPG-300X2  biodegradable bag making machine

    Mesin nggawe tas biodegradasi UPG-300X2

    Mesin iki minangka panyegelan panas lan perforasi kanggo nggulung tas, sing cocog kanggo nyithak lan nggawe tas non-nyithak. Bahan tas yaiku film film, LDPE, HDPE lan bahan daur ulang.

    UPG-300X2 bisa nggawe tas sampah ing produksi sing efisien kanthi ngganti gulungan plastik kanthi otomatis. Mesin nglengkapi rong set piranti sensor cretive voltase dhuwur sing bisa ndeteksi posisi sing pas kanggo mecah film lan nggawe gulungan dadi nomer ekstrak.

    Mesin cocog kanggo produksi volume kanggo tas sampah cilik sing jembarane luwih cilik tinimbang 250mm. Prosedur pambentuk tas mesin yaiku nggawe film luwih cepet, banjur segel lan perforate banjur mundur ing pungkasan.

    Parameter teknis

    Model

    UPG-300X2

    Prosedur

    Film santai, banjur segel lan ferforate, mundur ing pungkasan

    Lini produksi

    2 Garis

    Lapisan Film

    8

    Bag Roll Width

    100 mm - 250 mm

    Panjang Kantong

    300-1500 mm

    Kekandelan film

    7-25µm saben lapisan

    Kacepetan Produksi

    80-100m / menit

    Diameter Rewinder

    150mm (Maks.)

    Total Daya

    13KW

    Konsumsi udara

    3HP

    Bobot Mesin

    2800KG

    Ukuran Mesin

    L6000 * W2400 * H1500mm

  • upg-450X2 bag on roll making machine

    tas upg-450X2 ing mesin nggawe gulung

    upg-450X2 dirancang kanggo tas tas-on-roll kanthi produksi inti kertas utawa PVC. Fungsi istirahat film lan inti-otomatis kanthi otomatis mbantu para pemasok tas kanggo nambah kapasitas nggawe tas lan nyuda energi lan tenaga manungsa kanthi maksimal. Sistem kontrol motor servo dobel nggawe ngasilake luwih stabil. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo nggawe tas segel ngisor lan tas kosong.
    Upg ngrancang model tas ing mesin pembuat gulungan iki biasane disambut dening para pelanggan lan ngasilake tas ing tas gulung sing cocog karo syarat pasar. Produksi gulung tas kanthi otomatis nambah kapasitas sing efisien. Mbantu entuk luwih akeh pesenan babagan asil sealing lan rewinding, nyenyet lan tumata.

    Katemtuan Pembayaran:

    Setoran 30% dening T / T nalika ngonfirmasi pesanan

    Keseimbangan 70% dening T / T sadurunge dikirim.

    Utawa ndeleng L / C sing ora bisa dibatalake

    Validitas Kutipan: Nganti 30th  Oktober 2021

    Garansi: 12 wulan sawise tanggal B / L

    Model

    HSYX-450X2

    HSYX-700

    Lini produksi

    2 Garis

    1 Baris

    Jembar Bag

    200 mm - 400 mm

    300 mm - 600 mm

    Panjang Kantong

    300-1000 mm

    150-1000 mm

    Kekandelan film

    7-35 mikron saben lapisan

    7-35 mikron saben lapisan

    Kacepetan Produksi

    180-300 pcs / min X 2lines

    100-250 pcs / min x 1line

    Setel Kecepatan Line

    80-100m / menit

    80-100m / menit

    Diameter Rewinder

    180mm (Maks.)

    160mm (Maks.)

    Diameter Ngumbah Film

    Φ900mm

    Φ900mm

    Total Daya

    15KW

    12KW

    Konsumsi udara

    3HP

    3HP

    Bobot Mesin

    3500KG

    3000KG

    Ukuran Mesin

    L6500 * W1800 * H1900mm

    L6500 * W1500 * H1900mm

  • LQ-XC700/800 Non woven bag making machine (3 in 1)

    LQ-XC700 / 800 Mesin nggawe tas sing ora dirajut (3 ing 1)

    Model 3 ing 1 bisa nindakake tas ing ngisor iki: Model Spesifikasi Spesifikasi lan asal Utamane Teknis Paramete r Tipe LQ-XC700 / 800 Lebar rol 1350mm / 1400mm Tas nggawe kacepetan 20-100 pcs / min Lebar tas 200-580mm / 680mm Panjang 100-800m Spesifikasi tas 30- 100g Pasokan listrik 220v, 50HZ Total tenaga 17 / 18kw Ukuran sakabehe LQ-XC700: L9000 * W2300 * H2000mm LQ-XC800: L9000 * W2400 * H2000mm Utamane unit Blanking mesin siji set unit traksi Horizontal set siji Vert ...
  • LQ-XB700/800 Non woven box bag making machine (5 in 1)

    LQ-XB700 / 800 Mesin nggawe kothak kothak sing ora dirajut (5 ing 1)

    Model Spesifikasi Spesifikasi dan asal usul Jenis LQ-XB700 / 800 Lebar rol 1350mm / 1400mm Pembuatan kecepatan 20-100 pcs / min Utamane Tas Parameter Teknis 200-580mm / 680mm Panjang tas 100-800m Spesifikasi tas 30-100gsm Pasokan listrik 220v, 50HZ Total tenaga 15 / 18kw Ukuran umume LQ-XB700: L12500 * W1920 * H2000mm LQ-XB800: L12500 * W2020 * H2000mm Utamane unit Blanking siji set unit traksi Horisontal siji set Vertical fold unit one set Blanking way m ...
  • LQD-600C Three-side Sealing Automatic Bag Making Machine

    LQD-600C Mesin Sealing Otomatis Tiga Sisih

    Mode parameter teknis: segel telung sisih, pitung servo, papat panganan, servo mesin utama, potongan dobel sing bisa dipindhah. Kanthi piranti ultrasonik. Bahan baku: BOPP, CPP, PET, NYLON, film laminasi plastik, film ekstrusi multiplayer sing ditiup, aluminium murni, film laminasi pelapis aluminium, film laminasi plastik-plastik 3. Max. kacepetan nggawe tas: 180 wektu / menit Kecepatan normal: 120time / min (segel telu 100-200mm) 4. Maks. materi metu kacepetan garis pakan: ≤35 m / mnt 5. Ukuran tas: Jembar: 80-580 mm Le ...
  • LQBQ Series Side Seal Heat Cutting Bag Making Machine

    Mesin Pembuat Panas Seal Seri LQBQ Series

    Deskripsi Produk Kantong segel sisih beda karo tas segel ngisor lan tas segel bintang, dawa dawa seald, nalika mbukak amba. Dadi bisa nggawe tas nempel dhewe, tas tali senar… Mesin nggawe tas segel sisih bisa nggawe tas kemasan panganan kaya tas roti, industri nggunakake tas kaya tas kurir, tas pengemasan grosir lan sapanunggalane ... Mesin iki nggunakake motor servo kanggo pakan film, sabuk pengangkut kanggo ngangkut tas. EPC, interter, silinder kabeh ...