Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Warta

  • Chinese military provides more medical supplies to help Laos fight COVID-19

    Militer Tiongkok nyedhiyakake pasokan medis luwih akeh kanggo mbantu Laos nglawan COVID-19

    Tanggal 17 Desember 2020, mengeti 50 taun hubungan diplomatik antara China lan Ethiopia dianakake ing Shanghai. Minangka perusahaan anggota Chamber of Commerce Internasional Shanghai, perusahaan kita diundang kanggo melu kegiatan ....
    Waca liyane
  • UP Group at All In Print China 2020

    Grup UP Kabeh ing Print China 2020

    Para kanca kabeh, kabeh 2020 ing Cetak wis rampung kanthi sukses. Sajrone pameran kasebut, mesin cetak lan mesin pemotong label digital narik akeh perhatian para pamirsa, matur nuwun sanget kanggo teka. Kita kabeh ngerti manawa taun 2020 minangka taun sing angel, minangka pakurmatan sing gedhe kanggo t ...
    Waca liyane
  • Mesin Cetak UV LQ6090 / 9060

    P1: Yen ora pengin nggunakake kepala cetak XP600, apa bisa ganti dadi kepala cetak industri? A1: Saiki, kita bisa nggunakake kepala cetak Ricoh lan kepala cetak Toshiba CE4. P2: Kepiye efek ngobati printer sampeyan? A2: Kita nambah lampu UV ing loro-lorone saka sirah cetak, supaya bisa ngobati kanthi cepet. P3: Whe ...
    Waca liyane
  • Printer Kaos LQGA

    P1: Apa kabeh klambi kudu disemprot nganggo cairan perawatan? A1: Kaos Putih ora prelu disemprot nganggo cairan perawatan, nanging warna peteng kudu kayata: ijo, abang, ireng, lsp. Q2: Printer kaos bisa nyithak macem-macem kain? A2: Utamane nyithak kaos katun, ...
    Waca liyane
  • Bedane pencetakan digital karo pencetakan tradisional

    Paket lan nyithak minangka sarana lan cara penting kanggo nambah nilai tambah produk lan ningkatake daya saing. Minangka teknologi proses kanggo nyalin lan teks, wis berkembang kanthi cepet karo proses teknologi produksi lan dadi bagean sing penting banget kanggo urip kita. Saiki ...
    Waca liyane
  • Ringkesan masalah umum mesin karton

    P: 1. Apa bedane printer inkjet karton karo sing tradisional? A1: Kita ora prelu nggawe piring lan nyampur tinta kaya percetakan tradisional. Tinta kita ijo lan lingkungan Q: 2. Apa kepala cetak sing digunakake dening mesin lan suwene umur layanane? A2: Nganggo ...
    Waca liyane
  • Pitepangan produk RFID

    RFID minangka singkatan saka Identifikasi Frekuensi Radio. Intine yaiku komunikasi data non-kontak antarane sing maca lan tag kanggo nggayuh tujuan ngenali target. RFID duwe macem-macem aplikasi. Aplikasi khas saiki kalebu chip kewan, chip mobil anti-th ...
    Waca liyane
  • ZH1000D automatic folder gluer testing

    Tes gluer folder otomatis ZH1000D

    Ing tanggal 10 November, Wakil GM Pak Gao ngunjungi pabrik kita sing nyoba ZH1000D AUTOMATIC FOLDER GLUER lan ngobrol karo teknisi lan pelanggan.
    Waca liyane
  • Let’s fight against COVID-19 together

    Ayo nglawan COVID-19 bebarengan

    China bali kerja: Tandha pemulihan saka Coronavirus Logistics: tren positif terus kanggo volume kontainer Industri logistik nggambarake pemulihan China saka Coronavirus. Ing minggu pisanan Maret, pelabuhan Tiongkok duwe ...
    Waca liyane
  • UPG team participated in Label Expo South China 2020

    Tim UPG melu ing Label Expo China Selatan 2020

    8 Desember-12, tim UPG melu ing Label Expo China Selatan 2020. Sajrone acara kasebut, kita nggawe paneliti label cerdas lan nyetak saka 19 ahli lan industri label sing nggawe kita luwih jelas babagan tren pangembangan label ing mangsa ngarep uga digital ...
    Waca liyane
  • UP Group participated in the China Plastics Expo held in Yuyao

    Grup UP melu Ekspo Plastik China sing dianakake ing Yuyao

    China Plastics Expo (Singkat minangka CPE) wis dianakake kanthi sukses sajrone 21 taun wiwit taun 1999 lan dadi salah sawijining pameran paling misuwur lan pengaruh ing industri plastik Tiongkok, lan uga menehi penghargaan sertifikasi UFI ing taun 2016. Iki ...
    Waca liyane
  • The 8th All in Print China is coming! See u at Booth: N3B331 & N2B433

    Kabeh 8 ing Print China bakal teka! Deleng sampeyan ing Booth: N3B331 & N2B433

    Kabeh ing Print China 2020 bakal dianakake langsung ing SNIEC, Shanghai, China 12-16 Oktober 2020. Kabeh ing Print Cloud nggabungake fungsi presentasi, match match, lan pertukaran industri, kabeh disedhiyakake kanthi virtual, wiwit tanggal 10 Agustus Booth No. N3B331 Digital printing mesin ...
    Waca liyane