Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Militer Tiongkok nyedhiyakake pasokan medis luwih akeh kanggo mbantu Laos nglawan COVID-19

Tanggal 17 Desember 2020, mengeti 50 taun hubungan diplomatik antara China lan Ethiopia dianakake ing Shanghai.

Minangka perusahaan anggota Chamber of Commerce Internasional Shanghai, perusahaan kita diundang kanggo melu kegiatan kasebut.

image1
image2
image3

Ing rapat kasebut, manajer umum Huang Wei lan asisten manajer Jammy Cheng ngobrol kanthi ramah karo kanca-kanca Ethiopia lan menehi kontribusi positif kanggo pangembangan persahabatan ing antarane rong negara kasebut lan ekspansi pasar Ethiopia perusahaan.


Wektu kiriman: Apr-24-2021